Jak vydělat peníze na internetu

Xzone provizní systém

10.02.2010 15:18

Ověřený provizní systém Xzone

Pokud se téma vašich webových stránek alespon trošku týká počítačových či konzolových her můžete si přidat na stánky banery obchodu Xzone, který vám proplatí provizi z každé prodané hry která se prodá díky kliknutí na banner / odkaz a to ikdyž zákazník nekoupí hned, ale třeba, až za týden. Např. dnes klikne na banner hry která má vyjít až za 14 dní a proto si hru hned neobjedná, ale když se po 14 dnech vrátí přímo na stránky obchodu Xzone, systém, už bude vědět, že tento zákazník se o obchodu Xzone dozvěděl díky banneru na vašich stránkách a tak vám provizi připíše.

A kolik že je ta provize

5% z konečné ceny hry tedy u hry pro PS3 za 1500,-Kč je to 75,-Kč a u hry za 800,-Kč 40,-
Vyplatí vám také provizi druhé úrovně od lidí co se zaregistrují pod vámi. Ale jen díky těmto stránkám můžete získat víc čtěte dále!

Minimum pro vyplacení provize je 600,-

Od Xzone jsem už dostal a paravidelně dostávám nemalé provize popravdě překvapilo mne to, protože to není zrovna nejlevnější e-shop, ale hry se tam evidentně prodávají velmi dobře FUNGUJE TO DOPORUČUJI!

Ukázka zobrazovyných bannerů:

xbox_cz_275x128cc4_100x157

ZAREGISTROVAT se můžete zde: www.xzone.cz A protože jsem slíbil že získáte víc tak pokud se zaregistrujete přes tento odkaz dostanate 50% z mé provize podpartnera za první výplatní období, stačí mne po registraci kontaktovat přes "Napište Nám" jakmile vám Xzone vyplatí první provizi dostanete navíc i půlku z mojí provize za vás!

Zpět

Diskusní téma: Xzone provizní systém

Datum
Vložil
Titulek

Živnosťák

Zdar, mám hloupý dotaz. Pokud se do programu přihlásím, hodím na stránky ten odkaz s vědomím, že těch 600 Kč asi stěží kdy dosáhnu, musím si na to zařizovat živnosťák? Nebo stačí vydělanou částku zdanit až po převodu na bankovní účet?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Živnosťák

Myslím že nepotřebujete ikdyž si nějaký malý peníz vyděláte xzone vyžadují fakturu pouze pokud jste podnikatel možnáže soukromé odsobě provizi zdaní na dohodu o práci 15%....jinak ze zákona: "Předmětem daně jsou i příležitostné příjmy, pokud jejich úhrn za rok převyšuje částku 20 000 Kč ročně..." - takže pokud váš příležitostní příjem bude do uvedené částky nemusíte jej ani danit.

Vyhledávání

Jak vydělat peníze na internetu - © Všechna práva vyhrazena.